Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>CaixaBank renova el Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
CaixaBank renova el Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Notícia

CaixaBank renova el Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500

02/01/2019

​CaixaBank ha obtingut el Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500+ amb una qualificació superior als 650 punts. L'entitat ha superat amb èxit el rigorós procés d'avaluació externa avalat per AENOR i el Club d'Excel·lència en Gestió (CEG) i ha millorat la puntuació aconseguida en l'anterior revisió.  

L'obtenció del segell, basada en un exigent sistema d'avaluació, referent a Europa, suposa un reconeixement en l'àmbit nacional i internacional per a les organitzacions que el reben i ajuda a implantar una cultura de millora contínua, optimitzar el rendiment de l'organització i involucrar tot el personal en la cerca contínua de l'excel·lència.

Per fer aquest procés d'avaluació, en la qual han participat més de 300 professionals de CaixaBank, AENOR ha visitat els serveis centrals, les oficines, els centres d'empresa i de banca privada de CaixaBank de diverses ciutats espanyoles i ha avaluat els diferents equips de l'entitat.

A la imatge, d'esquerra a dreta, Rafael García Meiro, director general d'AENOR; Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank; Bibiano Martínez, director executiu adjunt a la Direcció General de Negoci de CaixaBank, i Ignacio Babé, secretari general del Club d'Excel·lència en Gestió (CEG).