Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Campofrío Frescos obté Benestar animal
Campofrío Frescos obté Benestar animal

Campofrío Frescos obté Benestar animal

07/09/2018

El certificat de Benestar animal AENOR Conform acredita que les organitzacions compleixen els requisits del model AENOR de Benestar animal, desenvolupat juntament amb l'Institut d'Investigació i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) i basat en el referencial europeu Welfare Quality®, el principal referent europeu en matèria de benestar animal.

Campofrío Frescos es converteix en el primer productor de carn fresca de porcí de Castella i Lleó a aconseguir aquesta certificació; l'abast inclou tot el cicle productiu: des de l'explotació ramadera fins a l'envasament i etiquetatge final del producte, assegurant així el benestar animal i la traçabilitat fins al consumidor final.

Aquesta certificació és l'única que opera actualment a Espanya que pot garantir els requisits establerts en Welfare Quality®, sistema elaborat en la seva integritat per científics experts en benestar animal, pertanyents a centres tecnològics de diversos països.

Aquest nou segell per a Campofrío Frescos se suma a d'altres aconseguits com International Featured Standards (IFS), que garanteix la comparabilitat i la transparència en tota la cadena de subministrament i BRC Global Standards, per assegurar la qualitat i la seguretat dels productes alimentaris que s'ofereixen als consumidors.

Per a la concessió del certificat de Benestar animal AENOR fa una exhaustiva auditoria mitjançant l'avaluació de 4 principis: bona alimentació, bon allotjament, bon estat de salut i comportament apropiat per a les necessitats de l'espècie. Aquests estan agrupats en 12 criteris que van des de l'absència de dolor pel maneig, lesions o malalties; fins a garantir els moviments o un comportament adequat dels animals, entre d'altres.

Creix el nombre d'organitzacions que opten per la certificació de Benestar animal d'AENOR, ja que és la que desperta més credibilitat entre els consumidors.

Més informació a la nota de premsa.