Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>ALSA obté IQNet SR10
ALSA obté IQNet SR10
Notícia

ALSA obté IQNet SR10

12/04/2019

El director general d'AENOR, Rafael García Meiro, ha lliurat recentment al conseller delegat d'ALSA, Francisco Iglesias, el certificat IQNet SR10 de Responsabilitat Social; aquest segell acredita que la companyia aposta per la responsabilitat social, el bon govern i la millora contínua.

L'obtenció d'aquest certificat ha anat acompanyada de la publicació de la primera Memòria de sostenibilitat de la companyia, dins el compromís d'informació i transparència que ALSA manté amb els seus principals grups d'interès.

L'Informe ha estat elaborat d'acord amb els estàndards GRI (Global Reporting Initiative) i verificat per AENOR, i conté àmplia informació sobre les principals accions i polítiques desenvolupades per ALSA en els àmbits de l'excel·lència, la seguretat, els clients, les persones, la societat i el medi ambient, i que suposen valors diferenciadors de la companyia.

ALSA disposa a més del Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500+, per a ALSA l'obtenció d'aquest certificat suposa un nou estímul per continuar consolidant el model d'excel·lència basat en la millora contínua i la innovació desenvolupada en els últims anys.

A la fotografia de l'esquerra, Rafael García Meiro, director general d'AENOR, i Francisco Iglesias, conseller delegat d'ALSA.